Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00

WMF

Subcategorieën

WMF - Profi Plus Serveerlepel

Terug naar de categorieën
WMF - Profi Plus Serveerlepel
€ 22,95

Status: In voorraad

De opscheplepel wordt gebruikt voor groente, rijst en aardappels, maar ook voor ovenschotels. Natuurlijk is de opscheplepel, die ook bekend staat als groente- of aardappellepel, een fundamentele noodzaak aan tafel om de gerechten perfect te kunnen serveren. De opscheplepel is groter dan de tafellepel en het lepeldeel is eerder rond dan ovaal, om gerechten beter te kunnen opscheppen. De opscheplepel heeft een lange steel, dat is handig bij het serveren aan tafel. Bij iedere WMF-bestekcollectie hoort een bijpassende opscheplepel.

"Profi Plus" staat voor meer dan 100 verschillende keukenhulpjes, die zelfs voldoen aan de hoogste vereisten van professionele koks. De zware uitvoering in hoogwaardig cromargan®, roestvrij staal 18/10 is absoluut stevig en duurzaam, waterdicht en kan gegarandeerd in de vaatwasmachine. Hij is gewoon onverwoestbaar. Het aantrekkelijk en tegelijkertijd tijdloze ontwerp past in iedere moderne keuken.

Meer informatie

De opscheplepel wordt gebruikt voor groente, rijst en aardappels, maar ook voor ovenschotels. Natuurlijk is de opscheplepel, die ook bekend staat als groente- of aardappellepel, een fundamentele noodzaak aan tafel om de gerechten perfect te kunnen serveren. De opscheplepel is groter dan de tafellepel en het lepeldeel is eerder rond dan ovaal, om gerechten beter te kunnen opscheppen. De opscheplepel heeft een lange steel, dat is handig bij het serveren aan tafel. Bij iedere WMF-bestekcollectie hoort een bijpassende opscheplepel. "Profi Plus" staat voor meer dan 100 verschillende keukenhulpjes, die zelfs voldoen aan de hoogste vereisten van professionele koks. De zware uitvoering in hoogwaardig cromargan®, roestvrij staal 18/10 is absoluut stevig en duurzaam, waterdicht en kan gegarandeerd in de vaatwasmachine. Hij is gewoon onverwoestbaar. Het aantrekkelijk en tegelijkertijd tijdloze ontwerp past in iedere moderne keuken.

Specificaties

Artikelnummer 18 7246 6030
Maat 32 cm
Levertijd N/B
Hoogte Nee
Merk WMF
Materiaal 18/10 edelstaal
Kleur Nee
Inductiegeschikt Nee
Vaatwasbestendig Ja

Geen reviews toegevoegd aan dit artikel.