Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00

WMF

Subcategorieën

WMF - Profi Plus Visontschubber

Terug naar de categorieën
WMF - Profi Plus Visontschubber
€ 33,90

Status: In voorraad

  • Voor 15:00 besteld morgen in huis
Sommige zout- en zoetwatervissen zoals karpers, zeebrasem en snoekbaars zijn helemaal bedekt met oneetbare schubben. De visontschubber is het ideale hulpmiddel om de schubben te verwijderen, zonder dat u de huid eraf hoeft te trekken. Om te ontschubben gaat u gelijkmatig met de ontschubber van de staart naar de kop over de vis.

"Profi Plus" staat voor meer dan 100 verschillende keukenhulpjes, die zelfs voldoen aan de hoogste vereisten van professionele koks. De zware uitvoering in hoogwaardig cromargan®, roestvrij staal 18/10 is absoluut stevig en duurzaam, waterdicht en kan gegarandeerd in de vaatwasmachine. Hij is gewoon onverwoestbaar. Het aantrekkelijk en tegelijkertijd tijdloze ontwerp past in iedere moderne keuken.

Meer informatie

Sommige zout- en zoetwatervissen zoals karpers, zeebrasem en snoekbaars zijn helemaal bedekt met oneetbare schubben. De visontschubber is het ideale hulpmiddel om de schubben te verwijderen, zonder dat u de huid eraf hoeft te trekken. Om te ontschubben gaat u gelijkmatig met de ontschubber van de staart naar de kop over de vis. "Profi Plus" staat voor meer dan 100 verschillende keukenhulpjes, die zelfs voldoen aan de hoogste vereisten van professionele koks. De zware uitvoering in hoogwaardig cromargan®, roestvrij staal 18/10 is absoluut stevig en duurzaam, waterdicht en kan gegarandeerd in de vaatwasmachine. Hij is gewoon onverwoestbaar. Het aantrekkelijk en tegelijkertijd tijdloze ontwerp past in iedere moderne keuken.

Specificaties

Artikelnummer 18 7240 6030
Maat 22 cm
Levertijd Voor 15:00 besteld morgen in huis
Hoogte Nee
Merk WMF
Materiaal 18/10 edelstaal
Kleur Nee
Inductiegeschikt Nee
Vaatwasbestendig Ja

Geen reviews toegevoegd aan dit artikel.