Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00

WMF

Subcategorieën

WMF - Profi Plus Sauslepel

Terug naar de categorieën
WMF - Profi Plus Sauslepel
€ 22,95

Status: In voorraad

  • Voor 15:00 besteld morgen in huis
De sauslepel wordt gebruikt voor sauzen, maar ook voor dressings. Aan het einde van de steel heeft de sauslepel een opscheplepe, om sauzen of dressings op te scheppen en te serveren. De sauslepel is bedoeld voor serveren aan tafel. Hiermee kunnen kleinere hoeveelheden saus ook moeiteloos worden gedoseerd en op het bord geserveerd. Bij iedere WMF-bestekcollectie hoort een bijpassende sauslepel.

"Profi Plus" staat voor meer dan 100 verschillende keukenhulpjes, die zelfs voldoen aan de hoogste vereisten van professionele koks. De zware uitvoering in hoogwaardig cromargan®, roestvrij staal 18/10 is absoluut stevig en duurzaam, waterdicht en kan gegarandeerd in de vaatwasmachine. Hij is gewoon onverwoestbaar. Het aantrekkelijk en tegelijkertijd tijdloze ontwerp past in iedere moderne keuken.

Meer informatie

De sauslepel wordt gebruikt voor sauzen, maar ook voor dressings. Aan het einde van de steel heeft de sauslepel een opscheplepe, om sauzen of dressings op te scheppen en te serveren. De sauslepel is bedoeld voor serveren aan tafel. Hiermee kunnen kleinere hoeveelheden saus ook moeiteloos worden gedoseerd en op het bord geserveerd. Bij iedere WMF-bestekcollectie hoort een bijpassende sauslepel. "Profi Plus" staat voor meer dan 100 verschillende keukenhulpjes, die zelfs voldoen aan de hoogste vereisten van professionele koks. De zware uitvoering in hoogwaardig cromargan®, roestvrij staal 18/10 is absoluut stevig en duurzaam, waterdicht en kan gegarandeerd in de vaatwasmachine. Hij is gewoon onverwoestbaar. Het aantrekkelijk en tegelijkertijd tijdloze ontwerp past in iedere moderne keuken.

Specificaties

Artikelnummer 18 7103 6030
Maat 27 cm
Levertijd Voor 15:00 besteld morgen in huis
Hoogte Nee
Merk WMF
Materiaal 18/10 edelstaal
Kleur Nee
Inductiegeschikt Nee
Vaatwasbestendig Ja

Geen reviews toegevoegd aan dit artikel.