Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00

York

Subcategorieën

York

Dit is het York basis servies, dit servies bestaat uit 16 onderdelen. Het is een prachtig basis servies dat te heel makkelijk te combineren is met andere serviezen. Door de ronde vormen, de witte kleur en de hoogwaardige kwaliteit, is het York servies ideaal voor dagelijks gebruik, maar stralen alle serviesonderdelen apart of gecombineerd ook een bepaalde luxe uit. Dit witte porseleinen servies is zowel vaatwasser- als magnetronbestendig.

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Bekijk alles

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Bekijk alles

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

York Servies

Het hoogwaardige porseleinen York servies bestaat uit 16 onderdelen. Van pastaschaal tot cappuccino kop en schotel, je kunt er bijna alles in krijgen. Wat een enorm voordeel is van het York servies is dat het heel makkelijk te combineren is met andere serviezen. Wat een heel een populair item is, is het soepkop met ovale schotel. Het schoteltje is net wat groter zodat er een stukje brood naast het soepkop kan liggen. Het magnetronbestendige servies van York leent zichzelf dus ook heel goed om snel een maaltijd op te warmen. 

Wit porseleinen servies York

Daarna met de hand afwassen? Dit mag, maar hoeft niet! Zet dit servies gewoon in de vaatwasser, zelfs na jarenlang gebruik blijft dit porseleinen servies zijn mooie glans behouden.