Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00

Serax Surface

Subcategorieën

Serax Surface

Wanneer je aan de duinen, de zee en aan servies denkt… Denk je aan het Serax Surface servies, ontworpen door de Nederlandse Sergio Herman. De aardse kleuren en de ruwheid zie je terug in de borden, van ontbijt tot dessert waan jij je in Zeeland.

Artikelen 1 tot 12 van 24 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Bekijk alles

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 24 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Bekijk alles

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Serax Surface servies door Sergio Herman

De Nederlandse kok en restaurateur heeft flink wat sterren mogen ontvangen. Zijn restaurant Oud Sluis ontving de hoogste waardering van drie Michelin-sterren in 2005 en in 2004 én 2009 werd hij uitgeroepen tot “Chef van het jaar”. Met zijn jarenlange ervaring en passie voor heerlijk eten werd het tijd om zijn horizon te verbreden. Eenmaal terug bij zijn roots in Zeeland kreeg hij zijn inspiratie en bracht de ruwheid, imperfectie en de aardse kleuren samen tot het Surface servies. De duinen, de zee en het roestige materiaal wat hij zag, zie jij nu terug in het servies.

Serax Surface Verkooppunt

Gloudemans koken en kado is officieel dealer van de Surface lijn van Serax. Het aardewerk heeft een mooi glanzende glazuurlaag aan de binnenkant en bij sommige producten een mat geglazuurde buitenkant waardoor je de ruwheid van het materiaal ziet. Een chique servies waarvan je enkele stuks aan je basisservies kunt toevoegen of de gehele lijn wilt laten pronken op tafel. Het servies is geschikt voor de vaatwasser.

Serax Surface Set

Wij proberen altijd leuke setjes samen te stellen voor de klant. Juist net wat anders dan de normale serviessetjes die je overal vindt. Hier onder een aantal afbeelding van serviessetten van Serax. Waar zijn dus de speciale Serax setjes in de aanbieding te koop? Bij Gloudemans koken en kado in Uden.

serax servies gloudemans sergio herman

Wie is Sergio Herman?

Zijn liefde voor de kookkunst erfde Sergio Herman (1970) van zijn vader, met wie hij enkele jaren zij aan zij werkte in restaurant ‘Oud Sluis’, tot hij het volledig overnam in 1990. Daar bracht hij de kwaliteitsvolle producten uit de Zeeuwse polders en wateren tot leven en legde hij de basis voor wat later zou uitgroeien tot een ongeëvenaarde wow-keuken die hem uiteindelijk 3 Michelinsterren zou opleveren. In 2013 besloot Sergio om de deuren van restaurant ‘Oud Sluis’ voorgoed achter zich dicht te trekken, omdat het ‘te klein’ geworden was en het hem eerder belemmerde in zijn onstuitbare drang naar ontwikkeling en evolutie. In 2010 opende hij zijn tweede zaak: Pure C Bar & Restaurant in Cadzand-Bad en in 2014 opende hij zijn nieuwste, innovatieve en moderne restaurant ‘The Jane’, in een voormalige kapel van een militair ziekenhuis in Antwerpen. Met dit laatste project bewees Sergio voor eens en altijd dat voeding echt zijn religie is.

sergio herman