Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00

Designed for Living Borden

Subcategorieën

Designed for Living Borden

Op deze pagina vindt je alleen de borden van het Designed for Living Tree of Life servies. Voor de complete servies lijn inclusief borden en mokken maar o.a. ook met, voorraadpotten, theepotten, kommen, schalen en eirdopjes bezoek de hoofdpagina. Bent u alleen opzoek naar koffiekopjes, mokken, kop & schotels of espressokopjes bezoek dan onze Designed for Living Mokken pagina

Er zijn helaas geen producten gevonden.

Designed for Living Tree of Life Borden

De borden zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig bone china porselein. Dit is wil zeggen dat de borden mooi blijven na jarenlang gebruik, zelfs als deze elke dag in de vaatwasser gaan. De borden zijn ook nog eens oven- en magnetronbestendig. Dus het opwarmen van je eten is op deze borden ook geen probleem. Welke borden zitten er allemaal in de Tree of Life collectie: 

- Petit four bordjes
- Gebaksbordjes
- Ontbijtborden
- Pastaborden / Diepe borden
- Dinerborden
- Onderborden / Serveerbord

De Tree of Life borden hebben verschillende namen, natuurlijk is er het modelletje Tree of Life. Andere model namen zijn Scales, Webbing en Lemon Grass. De kleuren rood, zwart, wit, grijs zijn het sterkst aanwezig. De kleuren groen, geel en paars worden in de details verwerkt.