Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00

Designed for Living

Subcategorieën

Designed for Living

Er zijn helaas geen producten gevonden.

Designed for Living servies kopen

Bent u van plan om een Designed for Living Tree of Life servies aan te schaffen dan bent u hier op het juiste adres. Wij hebben de complete Designed for Living collectie in ons assortiment zowel online in onze webshop als in onze winkel in Uden. Wilt u graag het servies in de hand houden, voelen en de juiste mix&match vinden kom dan naar de winkel. Even geen mogelijkheid om naar de winkel te komen? Bel voor een afspraak of bel voor advies naar 0413 262684, wij helpen u graag.

Designed for Living Tree of Life collectie

Waar bestaat de Designed for Living Tree of Life collectie eigenlijk uit? Dat zullen wij u eens vertellen. Deze prachtige nieuwe servieslijn die uitgebracht wordt in september 2018 bestaat uit de volgende items: espresso kop en schotel, kopjes, schaaltjes, petit fours, ontbijtborden, pastaborden, dinerborden, onderborden, suikerpotje, melkkannetje, theepot, cakeschalen, eierdopjes, voorraadpotten, glazen, theedoeken en placemats. 

Er mag dus gerust gezegd worden dat er een compleet servies staat, waar je door te mix&matchen honderden verschillende mogelijkheden kunt creëren!

Designed for Living Tree of Life servies