Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

 • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
 • 14 dagen retourrecht
 • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
 • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00

Blond NIEUW !

Subcategorieën

Blond NIEUW !

In deze categorie vindt u de nieuwe artikelen van Blond Amsterdam waarvan er een aantal al leverbaar zijn, maar ook artikelen die worden verwacht in het voorjaar van 2017 en het najaar van 2017.

Artikelen 13 tot 24 van 35 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. Bekijk alles

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 13 tot 24 van 35 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. Bekijk alles

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Blond Melamine

Het Blond Amsterdam servies was alleen nog maar verkrijgbaar in het aardewerk! Daar is nu verandering in gekomen! Het Blond Melmanie servies is een geweldig nieuwe lijn wat uitermate geschikt is voor kinderen, die vaak nog iets laten vallen. Of neem het servies mee op vakantie, de camping of in de tuin! Blond Amsterdam Melamine is verkrijgbaar in de Even Bijkletsen serie en in de Delfts Blond serie! 

Blond Amsterdam Placemats

Blond Amsterdam heeft weer drie nieuwe items op de markt gebracht. De placemats van Blond zijn in de Even Bijklesten serie en in de Delfts Blond serie verkrijgbaar. De Even Bijkletsen serie heeft 2 verschillende modellen en de Delfs Blond serie heeft maar 1 model. De Even Bijkletsen serie is er met een drukke print en met een print alleen aan de rand. 

Blond Amsterdam Mazagran

Blond Amsterdam gaat de thema bekers vervangen in de Mazagran versie. Niet alleen worden de oude modellen vervangen, ook komen er een aantal nieuwe Mazagran mokken zoals: Get Well Soon, New Home en een aantal verjaardag Mazagrans

Blond Voorraadpot Hond en Voorraadpot Kat

Blond Amsterdam heeft weer twee nieuwe items voor onze lieve huisdieren! Na de voerbakken zijn er nu ook voorraadpotten voor de hond en de kat. De voorraadpot voor de hond is blauw gekleurd en de voorraadpot voor de kat is roze gekleurd. Beide Blond Amsterdam voorraadpotten hebben een rode band. Met op de deksel voor de kat: 'home is where my cat is' en op de deksel voor de hond natuurlijk: 'home is where my dog is'. 

Blond Paradise

Het Blond Amsterdam Paradise servies wordt pas in september geleverd, maar Blond heeft hier al een kleine sneak preview van gegeven. Het gaat om een jungle motief en natuurlijk komt daar de geliefde flamingo in terug. Er komt zelfs een flamingo mok in het roze en rood! Verder zitten er in de Blond Paradise serie nog apen en tijgers en papgaaien verwerkt in de borden en kommetjes. De borden zijn er in 12 en 22 cm in de kleuren roze en blauw. De kommetjes hebben een afmeting van 16.5 cm. Blond Amsterdam Paradise serie: Welcome to paradise! 

Blond Pasta Thema

Blond Amsterdam had al een diepbord wat prima was voor pasta's maar heel veel meer was er nog niet. Daar komt nu verrandering in, het nieuwe pasta thema dat leverbaar is vanaf half september. In dit nieuwe thema komen verschillende nieuwe items, zoals: servetten, 2 kommetjes, 1 schaal met deksel, 1 grote schaal en 2 nieuwe pasta borden.