Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

 • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
 • 14 dagen retourrecht
 • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
 • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00

Blond NIEUW !

Subcategorieën

Blond NIEUW !

In deze categorie vindt u de nieuwe artikelen van Blond Amsterdam waarvan er een aantal al leverbaar zijn, maar ook artikelen die worden verwacht in 2018.

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. Bekijk alles

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. Bekijk alles

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Blond Voorraadpot Hond en Voorraadpot Kat

Blond Amsterdam heeft weer twee nieuwe items voor onze lieve huisdieren! Na de voerbakken zijn er nu ook voorraadpotten voor de hond en de kat. De voorraadpot voor de hond is blauw gekleurd en de voorraadpot voor de kat is roze gekleurd. Beide Blond Amsterdam voorraadpotten hebben een rode band. Met op de deksel voor de kat: 'home is where my cat is' en op de deksel voor de hond natuurlijk: 'home is where my dog is'. 

Blond Paradise

Het Blond Amsterdam Paradise servies wordt pas in september geleverd, maar Blond heeft hier al een kleine sneak preview van gegeven. Het gaat om een jungle motief en natuurlijk komt daar de geliefde flamingo in terug. Er komt zelfs een flamingo mok in het roze en rood! Verder zitten er in de Blond Paradise serie nog apen en tijgers en papgaaien verwerkt in de borden en kommetjes. De borden zijn er in 12 en 22 cm in de kleuren roze en blauw. De kommetjes hebben een afmeting van 16.5 cm. Blond Amsterdam Paradise serie: Welcome to paradise! 

Blond Pasta Thema

Blond Amsterdam had al een diepbord wat prima was voor pasta's maar heel veel meer was er nog niet. Daar komt nu verrandering in, het nieuwe pasta thema dat leverbaar is vanaf half september. In dit nieuwe thema komen verschillende nieuwe items, zoals: servetten, 2 kommetjes, 1 schaal met deksel, 1 grote schaal en 2 nieuwe pasta borden.

Blond Moederdag & Vaderdag

Blond Amsterdam doet atlijd heel leuk mee met de moederdag en vaderdag thema's. Zet je moeder of vader deze dag extra in het zonnetje met producten van Blond Amsterdam! Benieuwd wat Blond Amsterdam in de jaren hiervoor heeft uitgebracht of nog opzoek naar items van jaren hiervoor? Kijk dan op onze Blond moederdag & vaderdag pagina.