Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

 • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
 • 14 dagen retourrecht
 • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
 • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00

Blond NIEUW !

Subcategorieën

Blond NIEUW !

In deze categorie vindt u de nieuwe artikelen van Blond Amsterdam waarvan er een aantal al leverbaar zijn, maar ook artikelen die worden verwacht in het najaar van 2016 en het voorjaar van 2017.

Artikelen 1 tot 12 van 53 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Bekijk alles

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 53 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Bekijk alles

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Blond Amsterdam Mazagran

Blond Amsterdam gaat de thema bekers vervangen in de Mazagran versie. Niet alleen worden de oude modellen vervangen, ook komen er een aantal nieuwe Mazagran mokken zoals: Get Well Soon, New Home en een aantal verjaardag Mazagrans

Blond BBQ Thema

Blond Amsterdam heeft weer een nieuw thema erbij, het barbecue thema. In deze serie komen 6 verschillende items uit. Met een schaal borden, kommetjes en servetten hebben ze een leuke nieuwe lijn. De tekst "get your grill on" staat centraal. 

Blond Vaas

Waar vele lang op gewacht hebben, komt er nu eindelijk aan. Nieuwe vazen van Blond Amsterdam in twee verschillende series. De Blond Amsterdam even bijkletsen lijn vaas en de Blond Amsterdam vaas delfts blond. Dit keer in een wat ronder model met een kleinere opening. Verwachting is dat wij dit midden januari kunnen uitleveren.

Blond Pannenkoekborden

Pannekoekborden van Blond Amsterdam in twee verschillende series delfts blond en even bijkletsen. De pannenkoekborden hebben een afmeting van 31 cm, op het bord uit de even bijkletsen serie staat de tekst pancake party. Verwachting is dat wij dit midden januari kunnen uitleveren.

Blond Valentijn

Blond valentijn komt in het jaar 2017 met een zoo thema / dierentuin thema. Het motto van Blond is: Forget the butterflies, I feel the whole zoo when I'm with you. De valentijn serie 2017 van Blond Amsterdam wordt begin januari verwacht en bestaat uit 2 minimokken 2 bekers en 1 blik

Blond City Minimokken en Brussel

Blond city wordt uitgebreid met een serie minimokken van elke stad. Daarbij wordt de stad Brussel toegevoegd. De verwachting is dat dit midden december wordt uitgeleverd.