Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

 • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
 • 14 dagen retourrecht
 • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
 • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00

Blond NIEUW !

Subcategorieën

Blond NIEUW !

In deze categorie vindt u de nieuwe artikelen van Blond Amsterdam waarvan er een aantal al leverbaar zijn, maar ook artikelen die worden verwacht in het najaar van 2016 en het voorjaar van 2017.

Artikelen 1 tot 12 van 73 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Bekijk alles

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 73 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Bekijk alles

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Blond Melamine

Het Blond Amsterdam servies was alleen nog maar verkrijgbaar in het aardewerk! Daar is nu verandering in gekomen! Het Blond Melmanie servies is een geweldig nieuwe lijn wat uitermate geschikt is voor kinderen, die vaak nog iets laten vallen. Of neem het servies mee op vakantie, de camping of in de tuin! Blond Amsterdam Melamine is verkrijgbaar in de Even Bijkletsen serie en in de Delfts Blond serie! 

Blond Amsterdam Placemats

Blond Amsterdam heeft weer drie nieuwe items op de markt gebracht. De placemats van Blond zijn in de Even Bijklesten serie en in de Delfts Blond serie verkrijgbaar. De Even Bijkletsen serie heeft 2 verschillende modellen en de Delfs Blond serie heeft maar 1 model. De Even Bijkletsen serie is er met een drukke print en met een print alleen aan de rand. 

Blond Amsterdam Mazagran

Blond Amsterdam gaat de thema bekers vervangen in de Mazagran versie. Niet alleen worden de oude modellen vervangen, ook komen er een aantal nieuwe Mazagran mokken zoals: Get Well Soon, New Home en een aantal verjaardag Mazagrans

Blond BBQ Thema

Blond Amsterdam heeft weer een nieuw thema erbij, het barbecue thema. In deze serie komen 6 verschillende items uit. Met een schaal borden, kommetjes en servetten hebben ze een leuke nieuwe lijn. De tekst "get your grill on" staat centraal. 

Blond Vaas

Waar vele lang op gewacht hebben, komt er nu eindelijk aan. Nieuwe vazen van Blond Amsterdam in twee verschillende series. De Blond Amsterdam even bijkletsen lijn vaas en de Blond Amsterdam vaas delfts blond. Dit keer in een wat ronder model met een kleinere opening. Verwachting is dat wij dit midden januari kunnen uitleveren.