Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00

Wijn Accesoires

Subcategorieën

Screwpull - Geschenkset Kelnersmes

Terug naar de categorieën
Screwpull  - Geschenkset Kelnersmes
€ 34,90

Status: In voorraad

Set ‘openen, opdienen, bewaren’
Geschenkset bestaande uit:
- Kelnersmes WT-110
De kelnersmessen van Screwpull hebben een dubbele hefboom om de kurk in twee stappen te verwijderen. De spiraal blijft mooi recht in de kurk zitten, zodat deze heel gemakkelijk verwijderd kan worden. Gedaan met gebroken kurken en stukjes kurk in de wijn. Doet ook dienst als flesopener. Voorzien van een mesje om de capsule weg te snijden.
- Vacuümpomp WA-137:
De vacuümpomp is heel eenvoudig in gebruik en laat u toe niet-mousserende wijnen meerdere dagen na het openen te bewaren. Het volstaat om de rubberen stop in de halsopening van de fles te stoppen en vervolgens de vacuümpomp op het ventiel van de stop te plaatsen en te pompen. Wanneer u weerstand voelt, is het vacuüm bereikt!
Gemakkelijk in gebruik dankzij de ergonomische, sterke handgreep.
- Druppelvangers WA-125:
Zakje met 5 ovale druppelvangers.
Rol het blaadje op, steek het in de hals van de fles en schenk.
Ideaal om wijn zonder morsen uit te schenken. Gedaan met druppels op het tafelkleed!
Gemakkelijk af te wassen: het volstaat hem na elk gebruik met zuiver water af te spoelen.
5 jaar garantie.

Meer informatie

Set ‘openen, opdienen, bewaren’ Geschenkset bestaande uit: - Kelnersmes WT-110 De kelnersmessen van Screwpull hebben een dubbele hefboom om de kurk in twee stappen te verwijderen. De spiraal blijft mooi recht in de kurk zitten, zodat deze heel gemakkelijk verwijderd kan worden. Gedaan met gebroken kurken en stukjes kurk in de wijn. Doet ook dienst als flesopener. Voorzien van een mesje om de capsule weg te snijden. - Vacuümpomp WA-137: De vacuümpomp is heel eenvoudig in gebruik en laat u toe niet-mousserende wijnen meerdere dagen na het openen te bewaren. Het volstaat om de rubberen stop in de halsopening van de fles te stoppen en vervolgens de vacuümpomp op het ventiel van de stop te plaatsen en te pompen. Wanneer u weerstand voelt, is het vacuüm bereikt! Gemakkelijk in gebruik dankzij de ergonomische, sterke handgreep. - Druppelvangers WA-125: Zakje met 5 ovale druppelvangers. Rol het blaadje op, steek het in de hals van de fles en schenk. Ideaal om wijn zonder morsen uit te schenken. Gedaan met druppels op het tafelkleed! Gemakkelijk af te wassen: het volstaat hem na elk gebruik met zuiver water af te spoelen. 5 jaar garantie.

Specificaties

Artikelnummer GS-135
Maat Nee
Levertijd N/B
Hoogte Nee
Merk Screwpull
Materiaal Nee
Kleur Zwart
Inductiegeschikt Nee
Vaatwasbestendig Nee

Geen reviews toegevoegd aan dit artikel.