Demeyere John Pawson 7

Demeyere John Pawson 7

Demeyere John Pawson 7

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 36 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 36 in totaal

Demeyere John Pawson 7

Demeyere John Pawson 7 Pannen

Naar aanleiding van haar 100-jarig bestaan in 2008 bracht Demeyere een nieuwe serie op de markt, ontworpen door de beroemde Britse architect John Pawson. De combinatie van functionele complexiteit en formele eenvoud geeft deze serie een uniek hedendaags karakter en een bijzondere aantrekkingskracht met een strakke vormgeving. Op zoek naar Demeyere John Pawson 7 serie pannen? Gloudemans koken en kado heeft een ruime voorraad Demeyere pannen en altijd scherp geprijsd. 

Demeyere John Pawson 7 Review

Demeyere John Pawson 7 kookpan voordelen

Hier een aantal voordelen van de Demeyere John Pawson 7 serie op een rijtje:

1. Demeyere InductoSeal bodem 

De supergeleidende ‘InductoSeal®’-bodem is gemaakt van 7 lagen. Een koperen schijf, hermetisch ingekapseld in de bodem, zorgt voor een optimale warmteverdeling en biedt een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een traditionele bodem. InductoSeal® laat gecontroleerd koken toe op lage verwarmingsposities en is energiebesparend. De capsule is hermetisch gelast op de zijkant van het product en zorgt voor extra hygiëne aangezien er geen water, vet of vuil in de bodem kan doordringen. 

2. Demeyere Triplinduc 

TriplInduc® is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie (de pan is dus sneller aan de kook). Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen. Je hoeft dus nooit meer bang te zijn dat je nieuwe pannen moet gaan aanschaffen bij het kiezen van een nieuwe keuken met een andere warmtebron.  

3. Demeyere Silvinox

Silvinox® is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik. Dus nooit meer doffen pannen, maar een sierraad in je keuken!

4. Demeyere Gietrand

De rand van de pan wordt in een speciale vorm geplooid zodat je zowel vloeistoffen met een lage viscositeit (bijvoorbeeld water) als dikke sauzen kan uitgieten zonder te morsen. 

5. Demeyere Deksel

De deksels van de John Pawson lijn zijn dubbelwandig en toegelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt en het voedsel langer warm kan gehouden worden. Aangezien de dubbelwandig deksel ook zwaarder is, wordt de druk binnen de kookpan verhoogd en is de kooktijd korter. De deksel zorgt dus mede voor dat het bereiden van het eten minder lang duurt.

Demeyere John Pawson 7 conische modellen voordelen

Hier een aantal voordelen van de Demeyere John Pawson 7 serie op een rijtje:

1. Demeyere 7-PlyMaterial

7-PlyMaterial® is een unieke technologie bestaande uit 7 materiaallegeringen met o.a. roestvrij staal en een hart van aluminium. Deze technologie wordt zowel in de bodem als in de zijkanten van de producten gebruikt en verzekert een optimale warmteverdeling tot aan de rand van het product en een perfecte controle over het bereidingsproces. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat een lapje vlees tegen de zijkant van de pan net zo goed bakt als een stukje dat op de bodem van de pan ligt.

2. Triplinduc

TriplInduc® is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie (de pan is dus sneller aan de kook). Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen. Je hoeft dus nooit meer bang te zijn dat je nieuwe pannen moet gaan aanschaffen bij het kiezen van een nieuwe keuken met een andere warmtebron.  

3. Demeyere Silvinox

Silvinox® is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik. Dus nooit meer doffen pannen, maar een sierraad in je keuken!

4. Demeyere Gietrand

De rand van de pan wordt in een speciale vorm geplooid zodat je zowel vloeistoffen met een lage viscositeit (bijvoorbeeld water) als dikke sauzen kan uitgieten zonder te morsen. 

5. Demeyere Greep

De ergonomische grepen zijn gemaakt van massief gegoten roestvrij staal 18/10 en blijven daardoor langer koel op elektrische / inductie / hallogeen fornuizen. (Wel opgepast bij gasfornuizen met vlammen die over de rand van de bodem komen, deze kunnen de handgrepen wel warm maken.) Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen.