Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00

Woll Diamond Lite Pro Induction Koekenpan

Subcategorieën

Woll Diamond Lite Pro Induction Koekenpan

Op deze pagina vindt je de Woll Diamond Lite Pro Induction serie koekenpannen en hapjespannen, ook nog op zoek naar een wok? Deze vindt je op onze speciale pagina met wokpannen; Woll Diamond Lite Pro Induction Wok

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Woll Diamond Lite Pro Induction

Dit is de nieuwste pannenserie van het Duitse merk Woll, geinspireerd op de Diamond Lite serie. De naam is dan ook niet veel anders dan de zojuist genoemde serie, namelijk; Diamond Lite Pro. Er zijn twee versies van de Diamond Lite Pro serie: Diamond Lite Pro & Diamond Lite Pro Induction. Wij verkopen alleen de versie die ook geschikt is voor inductie, let op OOK geschikt voor inductie, dus ook voor alle andere warmtebronnen zoals; gas, keramisch, halogeen, elektrisch en oven. 

Diamond Lite Pro Induction koekenpan kopen?

De koekenpannen van de Diamond Lite Pro Induction serie zijn op het gebied van vormgeving niet veel veranderd in vergelijking met de Diamond Lite Induction serie met afneembare greep. Wat de Pro anders maakt dan zijn voorganger is de greep en de deksel. In deze serie is de greep niet afneembaar, maar wel gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal (RVS). De greep is ergonomisch en heeft een gat aan het einde van de steel, zodat deze pan gemakkelijk op te hangen is. In welke maten is de koekenpan dan verkrijgbaar? 

- Woll Diamond Lite Pro Induction koekenpan 20 cm
- Woll Diamond Lite Pro Induction koekenpan 24 cm
- Woll Diamond Lite Pro Induction koekenpan 28 cm
- Woll Diamond Lite Pro Induction koekenpan 32 cm

Zoals hierboven vermeld zijn de deksel aangepast ten opzichte van de Diamond Lite serie, de Woll Pro glasdeksels hebben een betere stootrand en zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit wil zeggen dat als het breekt, er geen scherpe punten overbijlven, maar dat hij breekt in vele kleine stukjes.

Woll Diamond Lite Pro Induction Hapjespannen kopen?

De hapjespan ook wel sauteerpan genoemd is in de Woll Diamond Lite Pro Induction serie verkrijgbaar in drie verschillende maten, namelijk: 

- Woll Diamond Lite Pro Induction hapjespan 24 cm
- Woll Diamond Lite Pro Induction hapjespan 28 cm
- Woll Diamond Lite Pro Induction hapjespan 32 cm

De Woll hapjespan heeft hetzelfde design al de Woll koekenpan, alleen heeft de Woll hapjespan een hogere rand dan de koekenpan. De koekenpanen hebben namelijk een rand die 5 cm hoog is en de hapjespannen hebben een rand van 7 cm. Met uitzondering van de Woll Diamond Lite Pro Induction hapjespan 32 cm, deze heeft een rand van 6,5 cm hoog. 

woll diamond lite pro

Woll Diamond Lite Pro anti-aanbaklaag

De anti-aanbaklaag van de Woll Diamond Lite Pro Induction is van topkwaliteit en behoort tot de beste van de wereld. Hoe dikker de bodem, hoe beter de warmteverdeling, hoe minder snel iets blijft plakken. De pannen van de Diamond Lite Pro Induction serie hebben een dikkte van 8 mm! Hoe is deze bodem dan opgebouwd? De Diamond Lite Pro Induction serie heeft een bodem van het allerbeste gietalluminium en echte diamandkristallen met 5 verschillende lagen die ervoor zorgen dat de pan een perfecte warmteverdeling heeft, geschikt is voor inductie, de bodem vlak blijft en natuurlijk een uitstekende anti-kleef effect heeft die ook nog eens heel duurzaam is! De 5-laagse coating is als volgt opgebouwd:

diamond lite pro induction logo

- Gegoten aluminium basis met een zandstraal behandeling
- Krasbestendige laag die op 20.000 graden celcius is gebonden

- Anti corrosie laag
- Duurzame antiaanbaklaag
- Diamantkristal versterkte dubbele toplaag

Woll Diamond Lite Pro Review

In dit korte maar leuke filmpje van nog minder dan 2 minuten zie je hoe de pannen van Woll gemaakt worden!