Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00

Scanpan Classic Koekenpan

Subcategorieën

Scanpan Classic Koekenpan

Scanpan Koekenpan Classic

De pannen van Scanpan zijn allemaal gemaakt in Denemarken, je koopt dus een product van Europese kwaliteit. Scanpan produceert haar pannen van 100% gerecycled aluminium. De Classic serie van Scanpan kunt u gebruiken op de volgende warmtebronnen: gas, elektrisch, keramisch, halogeen en in de oven. Dus niet geschikt voor inductie! Door de optimale warmteoverdracht van de pan zult u met plezier gaan bakken.

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Waarom een Scanpan koekenpan kopen? 

Europese kwaliteit

De pannen van Scanpan zijn allemaal gemaakt in Denemarken, je koopt dus een product van Europese kwaliteit!

Milieubewust

Scanpan produceert haar pannen van 100% gerecycled aluminium. U kiest dus voor een merk dat zeer milieubewust produceert!

Licht van gewicht

De Classic serie van Scanpan kunt u gebruiken op de volgende warmtebronnen: gas, elektrisch, keramisch, halogeen en in de oven. Dus niet geschikt voor inductie! Doordat de pannen niet inductiegeschikt zijn, is er geen extra ijzer aan de bodem toegevoegd waardoor de pannen licht van gewicht zijn.

Levenslange garantie

Scanpan geeft een levenslange garantie op het niet kromtrekken van de pan! Daardoor bent u verzekerd van het altijd egaal kunnen bakken. De pannen van Scanpan hebben allemaal een supersterke anti aanbaklaag. Deze laag is zo sterk dat er zelfs met metalen keukenhulpen in gewerkt kan worden, zonder dat de laag zijn anti aanbak eigenschap verliest.