Categorieën
- Pannen
- Keukengerei
- Pepermolen Zoutmolen
- Bakken
- Servies
- Messen
- Bestek
Marktstraat 11 • 5401 GE Uden
Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl
De Demeyere Proline koekenpan is één van de beste zo niet de beste koekenpan uit onze collectie. Demeyere heeft de Proline koekenpan in 4 verschillende maten uitgebracht, namelijk: 20 cm, 24 cm, 28 cm en 32 cm. Demeyere is zelfs zo overtuigd van de hogekwaliteit van de Proline serie dat zij hier 30 jaar garantie op geven!
Normale prijs: € 159,00
Special Price € 125,00
Normale prijs: € 199,00
Special Price € 149,00
Normale prijs: € 229,00
Special Price € 169,00
Normale prijs: € 259,00
Special Price € 189,00
Normale prijs: € 149,00
Special Price € 119,00
Normale prijs: € 179,00
Special Price € 139,00
Normale prijs: € 209,00
Special Price € 165,00
De unieke silvinox oppervlaktebehandeling is een elektrochemische handeling die roestvrijstaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor kunt u de pan gemakkelijk schoonmaken en is dus super in onderhoud. De Proline koekenpan blijft zelfs na jarenlang gebruik zilverwit. De producten van Demeyere worden gemaakt van roestvrij staal 18/10.
De unieke 7-lagentechnologie tot aan de rand garandeert een perfecte warmteverdeling. De optimale warmteverspreiding tot aan de rand zorgt voor een perfecte controle over het bereidingsproces. De totale dikte van de lagen van de Proline koekenpan is 4,8 mm, met uitzondering van de 20 cm, deze is 3,0 mm dik.
Triplinduc van Demeyere is een combinatie van drie legeringen die ervoor zorgt dat de pan gebruikt kan worden op alle typess fornhuizen/warmtebronnen, inclusief inductie. Men kan zelfs in vergelijking met andere pannen tijdens het bereidingsproces van het ene type warmtebron naar het andere overschakelen. Door de ideale warmteoverdracht en de magnetische eigenschappen heeft u 30% meer rendement op inductie. Tenslotte verzekert Triplinduc ervan dat uw pan niet zal vervormen en dat de bodem, zelfs na jarenlang intesief professioneel gebruik recht blijft.
Doe olie, boter of margarine in de pan en verwarm op 80 tot 90% van de maximale capaciteit van uw warmtebron. Verminder de energiebron met 20 tot 30% voordat de boter bruin wordt of de olie begint te roken. Bakt u zonder vet in een roestvrijstalen pan, doe dan de druppeltest. Laat enkele druppels water vallen in de pan. Indien deze onmiddelijk rondspringende bolletjes vormen, dan is de juiste tempratuur bereikt. Let op! De tempratuur is nog te laag als de druppel meteen weg begint te sissen. Verminder de intensiteit van het fornuis met 20 tot 30%. Leg de ingrediënten na enkele seconden in de pan en duw ze aan. Wanneer de ingrediënten vanzelf loskomen (bij bakken zonder vetstof) of mooi aangekleurd zijn (bij bakken met vetstof), kunt u ze omdraaien.
1. Demeyere 7 lagenmateriaal
2. Demeyere Triplinduc
3. Demeyere Silvinox
4. Demeyere Greep