Microplane

Premium Classic Rasp Zester Zwart

22,95
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Microplane Premium Serie Zesteur / Rasp 33 cm Zwart

De Microplane Premium Series zesteur / rasp is vervaardigd uit roestvrij staal en kunststof in het zwart. De rasp heeft een fijn profiel voor het zesten van citrusschil en het raspen van harde ingrediënten als kaneel, nootmuskaat, Parmezaanse kaas en chocolade. Het raspoppervlak is 20 x 3 cm.

De zwarte Microplane zesteur is voorzien van een roestvrijstalen blad. U gebruikt de zesteur voor het zesten van citroen of limoenschil. Ook te gebruiken voor het raspen van gember en harde kazen. De Microplane lange rasp is door een laser uitgesneden en behoudt hierdoor lang zijn scherpte. De rasp is vaatwasmachinebestendig.

Op zoek naar een andere rasp of schaaf van Microplane? Of is alleen een andere kleur genoeg? Bekijk onze complete collectie Microplane raspen en schaven.

Microplane Rasp Zwart

De raspen uit de Microplane series blinken uit in scherpte. De bladen worden namelijk niet alleen uitgestanst zoals bij de meeste raspen, maar ook geëtst. Hierdoor bestaan de raspbladen uit tientallen tot honderden vlijmscherpe mesjes. Hiermee raspt u met weinig moeite snel uw producten.

De raspen zijn voorzien van een robuuste ergonomische greep met anti-slipoppervlak. Hiermee heeft een stevige grip op de rasp tijdens het gebruik.

  • Eenvoudig raspen en schaven van kaas, chocolade, citroen- en sinaasappelschil
  • Vlijmscherp gelaserd bladoppervlak
  • Ergonomisch handvat met soft-grip
  • Na gebruik eenvoudig te reinigen in de vaatwasser
  • Inclusief kunststof beschermkap
  • Lengte 33 cm
Specificaties
Specificaties
Artikelnummer46020
Maat33 cm
MerkMicroplane
MateriaalKunststof, Roestvrijstaal
VaatwasbestendigJa
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
EAN-code0098399460208