Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

 • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
 • 14 dagen retourrecht
 • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
 • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00

Demeyere

Subcategorieën

Demeyere

Demeyere pannen kopen

Demeyere is het enige bedrijf in de wereld dat het technologische concept van elk product aanpast aan de specifieke vereisten van elk kookproces en elke bedreidingstechniek. Ingenieurs ontwikkelen en ontwerpen zonder compromissen de vereiste technologieën. De technologieën die door Demeyere ontwikkeld zijn en een duidelijk verschil maken in vergelijking tot andere pannen zijn: InductoBase, 7-lagenmateriaal, TriplInduc en de Silvinox opervlaktebehandeling. Hierdoor zijn de producten van Demeyere uniek en bieden ze een oplossing bij de meest complexe kookuitdagingen in de moderne keuken. Gloudemans koken en kado heeft de volgende series in haar assortiment: Apollo, Atlantis, IndustryIntenseJohn Pawson, Multifunction, Multiline, Proline en Resto

Artikelen 1 tot 12 van 169 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Bekijk alles

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 169 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Bekijk alles

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

TriplInduc van Demeyere

Demeyere ontwilkkelde TriplInduc, een combinatie van drie legeringen die ervoor zorgt dat het kookgerei kan gebruikt worden op alle types fornuizen/warmtebronnen, inclusief inductie. Men kan zelfs tijdens het bereidingsproces van het ene type warmtebron naar het andere overschakelen. Dankzij de excellente magnetische eigenschappen zorgt TriplInduc voor een betere en snellere warmteoverdracht in heel de pan en geeft het tot 30% meer rendement. Tenslotte verzekert het dat de bodem niet zal vervormen en vlak blijft, zelfs na jarenlang intensief en profesioneel gebruik!

7-lagenmateriaal van Demeyere

Voor de koekenpannen/bakpannen, conische sauteuses, sudderpannen/sudderpotten en woks gebruikt Demeyere een meerlagenmateriaal tot aan de de rand: 7-PlyMaterial (5-PlyMaterial voor alle producten van Industry). Dit verzekert een optimale warmtespreiding tot aan de rand en een perfecte controle over het bereidingsproces. De totale dikte van de lagen is alijd berekend om de juiste tempratuursverdeling te hebben aangepast aan de bereidingstechniek:

- Voor wokken: 2,3 mm: 230°C op de bodem, 140°C op de zijkanten;
- Voor concische sauteuses, sudderpannen en koekenpannen/bakpannen: 3 tot 3,3 mm;
- Voor de Proline koekenpannen/bakpannen: 4,8 mm (3 mm voor de Proline pan van 20 cm). 

InductoBase van Demeyere 

Voor de rechte kookpannen/-potten en rechte steelpannen gebruikt Demeyere wanden uit roestvrij staal gecombineerd met een warmtegeleidende 7 lagenbodem: InductoBase of InductoSeal. Dit garandeert het hoogste rendement op alle types van warmtebronnen, ook bij lage tempraturen. 

Silvinox Oppervlaktebehandeling van Demeyere

Alle Demeyere producten zijn gemaakt van roestvrij staal 18/10. De mat gepolijsten reeksen van Demeyere zijn voorzien van Silvinox, een uniek systeem van elektromachemische oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal 18/10 door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, zelfs na jarenlang gebruik.  

Demeyere 30 jaar garantie

Het kookgerei van Demeyere wordt gemaakt volgens de strengste normen. Daarom ondersteunen wij de roestvrijstalen producten vanaf de aankoopdatum met een garantie van 30 jaar op alle productie- of materiaalfouten, vooropgesteld dat het product werd gebruikt in overeenstemming met de gebruiks- en onderhoudsinstructies die bij het product werden geleverd en bij huishoudelijk gebruik (10 jaar garantie voor professioneel gebruik).