Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00

Subcategorieën

de Buyer

De Buyer pan kopen

Panen die bij vaker gebruik steeds beter worden! Schrik niet van het verkleuren van de pan, hoe donkerde de pan wordt des te beter de antikleef eigenschap wordt. De pannen van de Buyer zijn gemaakt van plaatstaal, dit materiaal heeft als voordeel dat het uitstekend warmtegeleidend is. Daarbij heeft het een natuurlijke antikleef eigenschap, dit resulteert in een pan zonder toevoeging van schadelijke stoffen. De pannen van de Buyer zijn uitermate geschikt voor het dichtschroeien van vlees. De Buyer heeft pannen in twee verschillende series: Carbon staal en Mineral B.

Zie hieronder de pannen van De Buyer:

Er zijn helaas geen producten gevonden.

De Buyer Carbon staal

Deze pannen komen een klein beetje vettig uit de verpakking, dit hoort ook zo! Als de fabrikant dit namelijk niet had gedaan, zouden deze pannen al roestig in de winkel liggen. Door het gebruik van de pan zal deze vettige laag gaan verdwijnen, zorg er dus voor dat u de pannen blijft invetten. Als u deze pan schoon gaat maken houdt er dan rekening mee dat u geen zeep gebruikt, maar alleen warm water. Laat de pan daarna heel even op het vuur staan zodat deze goed opdroogt en zet hem daarna weer in geolied weg.

De Buyer Mineral B

De Mineral B pannen van de Buyer zijn ingevet met bijenwas. Deze bijenwas biedt een langere bescherming tegen roesten dan het vet wat voor de Carbon staal serie wordt gebruikt. Voordat u de pan gaat gebruiken is het belangrijk om de plaatstalen pan even in te branden: eerst met een laagje zout en daarna met wat olie. Doordat u deze pan minder vaak hoeft in te vetten is hij handiger in gebruik. Daarbij hebben deze pannen een mooiere steel die ergonomische, te herkennen aan een gele rubberen stip aan het uiteinde.