Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00

Funcakes

Subcategorieën

FunCakes - Rolfondant Spring Green 250g

Terug naar de categorieën
FunCakes - Rolfondant Spring Green 250g
€ 2,50

Status: In voorraad

Voor wie zin heeft in kleur is deze gekleurde FunCakes Rolfondant ideaal. Net als de witte variant zijn ook de mooie, gekleurde fondants van FunCakes super flexibel. Hun kneedbaarheid maakt ze soepel en makkelijk in gebruik.

Ook blijven deze fondants vrij lang zacht. Pas na verwerking zullen ze een hardere toplaag krijgen door uitharding. De heerlijke vanillesmaak smaakt naar meer!

Daarnaast is dit fondant in vrolijke kleuren ook ideaal om mee te boetseren. Kneed hiervoor een beetje tylose door het fondant heen.

Meer informatie

Voor wie zin heeft in kleur is deze gekleurde FunCakes Rolfondant ideaal. Net als de witte variant zijn ook de mooie, gekleurde fondants van FunCakes super flexibel. Hun kneedbaarheid maakt ze soepel en makkelijk in gebruik. Ook blijven deze fondants vrij lang zacht. Pas na verwerking zullen ze een hardere toplaag krijgen door uitharding. De heerlijke vanillesmaak smaakt naar meer! Daarnaast is dit fondant in vrolijke kleuren ook ideaal om mee te boetseren. Kneed hiervoor een beetje tylose door het fondant heen.

Specificaties

Artikelnummer FC97300
Levertijd N/B
Maat Nee
Merk Funcakes
Materiaal Nee
Kleur Groen
Vaatwasbestendig Nee

Geen reviews toegevoegd aan dit artikel.