Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00
Swipe to the left

Uitbreiding Laura Ashley Blueprint Collectables

Uitbreiding Laura Ashley Blueprint Collectables
11 januari 2018

De serie van Laura Ashley genaamd Blueprint Collectables wordt steeds completer!

Blueprint Collectables is een blauw/wit servies gedecoreerd met bloemen en strepen. Het servies is nu ongeveer 1,5 jaar oud en ze komen nu met een uitbreiding! Wat is komt er allemaal bij?

- 4 ontbijtborden 23 cm
- 4 kommetjes 9 cm
- 4 ramekin schaaltjes 9 cm
- 4 eierdopjes
- 2 waxinelichthouders

De ontbijtborden waren er al, maar die waren alleen verkrijgbaar in de afmeting 20 cm. De ontbijtborden 23 cm zijn niet uitgebracht met een ander design. Ze blijven in de uitvoeringen: China Rose, Sweet Allysum, Floris en Candy Stripe.

De kommetjes waren nu alleen nog maar verkrijgbaar in 13 cm en 16 cm! Daar zijn nu de kommetjes 9 cm bijgekomen. Ook hier is het design niet anders dan de eerdere uitgebrachte kommetjes: China Rose, Sweet Allysum, Floris en Candy Stripe.

Ramekin schaaltjes zijn compleet nieuw in het assortiment! De modelletjes zijn ook net wat anders dan de standaard 4 modellen. De Sweet Allysum is hier vervangen door Humble Daisy! Maak je lekkerste één portie gerechten in de ramekins van Laura Ashley Blueprint Collectables!

Eierdopjes zijn een toevoeging waar heel veel vraag naar was! Deze zijn dan ook in de standaard modellen uitgebracht: China Rose, Sweet Allysum, Floris en Candy Stripe.

Als laatst de waxinelichthouders, dit was voor ons heel verrassend! Dit komt namelijk niet zo vaak voor in een servieslijn?! Maar eigenlijk zo gek nog niet, want kaarslicht brengt toch wat extra sfeer tijdens het dineren.

Komt er later dit jaar nog meer? Ja! Laura Ashley heeft later dit jaar nog in de planning staan een taartschep, garde en ovenschalen! Wij wachten in spanning af hoe deze er uitgaan zien!

Benieuwd naar de complete servieslijn van Laura Ashley klik dan hier!

Posted in: Nieuws