Iedereen kent voortaan de wraps gevuld met zalm en kip wel! Daarom nu speciaal in de aspergetijd wraps gevuld met asperges! Dit recept is voor 2 personen.
Bereidingswijze
- Schil de witte asperges, snijd 2 cm van de onderkant en doe de asperges in een ruime pan met water.
- Kook de asperges 5 minuten en laat ze daarna 15 minuten in het water staan.
- De groene asperges hoeven alleen geschild te worden als ze een dikke stengel hebben. Schil dan het onderste stukje van de asperges en blancheer ze kort in kokend water met zout.
- Spoel de asperges daarna af met koud water zodat ze niet verder kunnen garen.
- Schil en pureer de avocado en mix deze met zout, peper, crème fraîche en fijngesneden dragonblaadjes.
- Bestrijk de tortilla’s met de avocadocrème. Leg er 1 witte en 1 groene asperge op en rol de tortilla strak dicht. Koel de tortilla’s in de koelkast.
- Snijd de tortilla’s voor het opdienen in plakjes van 2 cm.
Ingrediënten
- 4 witte asperges
- 4 groene asperges
- 1/2 avocado
- 1 el creme fraiche
- 4 tortillas
- 2 takjes dragon