Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00
Swipe to the left

Lampe Berger Voorjaarscollectie 2020

Lampe Berger Voorjaarscollectie 2020
10 januari 2020

Lampe Berger navulling Eternal Sap

In 2020 maakt Maison Berger een frisse start met het parfum: Eternal Sap / Sève Éternelle met noten van patchoeli, salie en eucalyptus. Sereen en traditioneel zijn de kernwoorden van dit huisparfum. Deze fles is natuurlijk verkrijgbaar in 500 ml en 1 liter. Het huisparfum Eternal sap is parfum van de maand!

lampe berger navulling eternal sap

Lampe Berger navulling Hibiscus Love & Fresh Wood

Hibiscus Love

Een zachte en transparante compositie, die tevens modern, licht poederachtig en multisensorisch en cultureel van karakter is. Ogebouwd vanuit amber, met een bloemige middenoot van hibiscus en een fruitige topnoot van appel.

Fresh Wood

Een prikkelende compositie rond het hoofdingrediënt lavendel met een moderne touch en hout in de basis. Lavendel stamt af van Lavara, ofwel wassen en werd met de tijd het symbool van zuiverheid en kalmte.

lampe berger navulling 2020

Lampe Berger Duopack

Limited Edition duopack met daarin de twee huisparfums voor in de Lampe Berger brander. Pure White Tea & Cotton Caress, het zijn flesje van 250 ml. Dit voor een actieprijs van 14.95!

lampe berger duopack


Lampe Berger Giftset Matali Crasset

In samenwerking met industrieel ontwerpster Matali Crasset gaat Maison Berger terug naar vroeger, naar de eerste modellen van Lampe Berger.

lampe berger giftset matali crasset

Maison Berger Parfumverspreider Matali Crasset

Tevens lanceert Lampe Berger als eerste een nieuwe manier van parfumverspreiding via katoenen lonten. Een duurzame en natuurlijke manier voor het verspreiden van een huisparfum.

maison berger parfumverspreider matali crasset

Maison Berger Autoparfum Matali Crasset

Een nieuwe vorm autodiffuser in de kleur chroom. Inclusief 1 navulling. In het parfum Eternal Sap / Sève Éternelle zijn de hoofdrollen weggelegd voor de geuren van salie en Indonesische patchouli. Ook kun je frisse noten van eucalyptus en hooi ruiken in deze navulling.

maison berger autoparfum matali crasset


Lampe Berger Clarity

De Lampe Berger Clarity, ontworpen door Sylvie de France, is geïnspireerd op een ronde en conische vorm afkomstig uit de ambacht van het potten bakken en werd gedecoreerd met geometrische patronen om het tijdloze karakter te benadrukken.

lampe berger clarity

Lampe Berger Glacon / Ice Cubes

Lampe Berger heeft ook voor in 2020 weer nieuwe giftsetjes gemaakt. De giftsetjes hebben de naam Glacon gekregen ofwel Ice Cubes! Deze mooie serie die lijkt op een ijsblokje en is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren met elk hun eigen parfum.

lampe berger giftset glacon

Posted in: Nieuws