Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00
Swipe to the left

Lampe Berger 3 nieuwe geuren 2019

Lampe Berger 3 nieuwe geuren 2019
9 januari 2019

Maison Berger heeft voor de Lampe Berger begin dit jaar weer drie nieuwe geuren uitgebracht. Één van de drie nieuwe geuren is ook nog eens de actie geur deze periode, namelijk Fresh Eucalyptus / Fraîcheur d'Eucalyptus. Voor de kenners onder ons Fresh Eucalyptus was er toch al? Ja, dat klopt, maar dit is een vernieuwde uitgave. De andere twee geuren zijn: Lychee Paradise / Litchi Paradis en Pure White Tea / Thé Blanc Pureté.

Pure White Tea Navulling

Een fris, delicaat en subtiel huisparfum dat een vluchtig symbool van eeuwige schoonheid is en gesierd wordt door noten van de bergamot, witte muskus en witte thee. Zie hier: Pure White Tea Navulling 500 ml.

Lychee Paradise Navulling

Een groen en exotisch huisparfum. De groene bloemige en fruitige compositie onthult de exotische aard van lychee, versterkt door de geurnoten van groene appel en kokosnoot. Zie hier: Lychee Paradise Navulling 500 ml.

Fresh Eucalyptus Navulling

Een aromatisch en verfrissend huisparfum met een mix van citrus, eikenmos en groene noten dat resulteert in een frisse, rustieke geur die eucalyptus en aquatische nuances combineert. Zie hier het parfum van de maand Fresh Eucalyptus 1 liter voor 21 euro.

De drie nieuwe geuren allemaal proberen, maar niet meteen een hele fles? Dit kan, zie hier het Lampe Berger Giftset Triopack Immersion 2019.

Posted in: Nieuws