Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00
Swipe to the left

Janny van der Heijden servies Sharing Moments

Janny van der Heijden servies Sharing Moments
10 mei 2019

Het inmiddels bekende servies van Janny van der Heijden is vanaf deze week ook bij ons te koop! Wij zijn trots te mogen melden dat wij officieel verkooppunt zijn geworden van de servieslijn van de presentatrice van Heel Holland Bakt!

Over Janny van der Heijden

Janny van der Heijden is een culinaire duizendpoot. Ze schreef tientallen boeken, was hoofdredacteur van een kooktijdschrift, schreef bijna 3 decennia een dagelijkse krantenrubriek, maakte radio en tv en is door het grote publiek omarmt als jurylid van het meest populaire bakprogramma op de buis.

Janny van der Heijden servieslijn

Als fervent servies verzamelaar is dit eigen ontwerp een droomproject. Een mix en match van eetmomenten en servies; ongedwongen en gestileerd: niets ligt vast, alles mag én kan samen.

Het servies heet Sharing moments omdat er niets mooiers is dan dierbare momenten met elkaar te delen en hoe kun je dat beter doen dan met daarbij iets te eten of te drinken! Deze prachitge servieslijn is dus bij ons in de winkel en online te koop! Zie hier alle onderdelen en leuke aanbiedingen uit de Sharing Moments servieslijn van Janny van der Heijden.

janny van der heijden servieslijn


Posted in: Nieuws