Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00
Swipe to the left

Fiesta de la Vida bij Gloudemans koken en kado

Fiesta de la Vida bij Gloudemans koken en kado
25 juni 2019

Fiësta de la Vida bij Gloudemans koken en kado

Aanstaande zaterdag 29 juni luiden wij in Uden de zomer in, met Fiësta de la Vida! Een zomermarkt door het hele centrum van Uden. Met leuke dansoptredens en live muziek! Wij staan met Gloudemans koken en kado voor onze winkel met 2 grote marktkramen, 1 marktkraam zal worden gevuld met het servies van Pip Studio, de lijnen Floral, Spring to Life en Royal worden aangeboden met een korting van 50%! Wat? Ja, echt waar 50% korting op Pip Studio Floral, Spring to life en Royal! De 2e marktkraam wordt gevuld met leuke aanbiedingen op het gebied van koken en bakken.

Extra korting!

In de winkel maken jullie dit weekend kans op extra korting, draai aan het rad van voortuin en maak kans op extra korting t/m 15%, bovenop de saleprijs!

Is dit alles?

Nee, speciaal voor deze gelegenheid hebben wij kledingcoach Shoppedbylot weer uitgenodigd. ShoppedByLot verkoopt deze dag hippe kleding, tassen en accessoires!

Shoppedbylot

Wist je dat de meeste mensen maar 20% van hun garderobe echt draagt? Vind je het moeilijk om te bepalen wat je het beste staat? Heeft u genoeg van miskopen? Geen tijd of zin om te winkelen? Wil je kleding die past bij je figuur en persoonlijkheid? Wat je nodig hebt is persoonlijk kledingadvies. ShoppedByLot kan je hierbij helpen.

Suikerspinnen

Kom tijdens Fiesta de la Vida naar Gloudemans koken en kado, voor iedere klant hebben wij een gratis suikerspin! Bent u geen klant? Dan vragen deze dames 1euro voor een suikerspin! Wie zijn deze dames?

Wij zijn Jasmijn (17) en Susan (18) uit Druten. Een jaar of drie geleden kregen wij als cadeau een kleine suikerspinmachine. Hiermee zijn we vervolgens op een markt gaan staan tijdens koningsdag. Omdat we dit enorm leuk vonden en de suikerspinnen goed verkochten zijn we het jaar erop nog een keer gegaan. Tevens heeft de Albert Heijn in Nijmegen ons dat jaar gevraagd om suikerspinnen te draaien op een door hun georganiseerde kindermiddag. Toen we het daarna beide druk kregen met ons examenjaar is onze hobby verwaterd. Maar toen er op de laatste schooldag een grote suikerspinmachine was gehuurd, besloten wij dat we het weer wilden oppakken. Tegenwoordig zijn wij en onze nieuwe suikerspinmachine in te huren voor (kinder)feestjes. Daar maken wij suikerspinnen in verschillende smaken en kleuren, die verkrijgbaar zijn in kleine en grote bakjes of op een stokje.

Posted in: Activiteit