Exclusief bij Gloudemans Koken en Kado; Le Creuset Thyme

Exclusief bij Gloudemans Koken en Kado; Le Creuset Thyme

Wij zijn super trots dat wij door Le Creuset gekozen zijn om als premium Le Creuset verkooppunt in Nederland de kleur Thyme exclusief aan te mogen bieden. In deze Limited Edition serie zitten gietijzeren pannen zoals verschillende maten braadpannen, een grillpan en een campagnard. Naast een collectie gietijzer is er ook een aardewerk collectie, met een mok, ovenschaal, ramekin, mini-braadpan en een lepelhouder. Geniet van de subtiele schoonheid van Thyme, een aardse kleur die doet denken aan een ontspannen en mooie manier van leven waar tuin en keuken samenkomen. Een geliefd kruid, gevangen in een prachtige tint: Thyme is qua kleur geïnspireerd op het geurige mediterrane kruid tijm dat geliefd is in keukens over de hele wereld. 

 

De mooie groene kleur van Thyme combineert ook goed met andere kleuren van Le Creuset zoals bijvoorbeeld wit of het warme oranje. 

Ook in deze thyme collectie een mooie ovenschaal in deze kleur in de maat 26cm. De ovenschaal is vervaardigd uit hoogwaardig aardewerk, waardoor het multifunctioneel te gebruiken is. Maak bijvoorbeeld lasagne of boboti. Of gebruik 'm als schaal voor koude gerechten zoals tiramisu. Dankzij de grote handvatten pak je de ovenschaal gemakkelijk vast. Handig voor het verplaatsen. Door de ribbels heb je extra grip, zodat je de schaal niet snel laat vallen. Na gebruik reinig je de ovenschaal in de vaatwasser. Nog een restje over? Geen probleem, je zet de ovenschaal gewoon in de koelkast of vriezer.

Deze mooie collectie van Le Creuset staat natuurlijk prachtig onder de kerstboom of in de zak van Sinterklaas. We pakken het graag voor u in! Deze collectie shopt u zowel online als in onze winkel te Uden, zien we u snel?