Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00
Swipe to the left

DOPPER INSULATED ISOLEERFLES

DOPPER INSULATED ISOLEERFLES
1 september 2018

Dopper heef een nieuw model uitgebracht: de isoleerfles! De Dopper Insulated is verkrijgbaar in 2 maten 350ml en 580ml in de kleuren grijs en roze. Waarom een Dopper kopen?

Er verdwijnt meer dan 8 miljoen ton plastic in onze oceanen per jaar. Niet cool. Een gekoeld waterflesje halen bij de kiosk, dat is nergens voor nodig! Deze duurzame isoleerfles zorgt dat de flesjes in de koeling staan te rillen. Hier kunnen ze niet aan tippen. Warm water, koud water, stop het gewoon in je dubbelwandige isoleerfles. Zo drinken we onze oceanen schoon, slok voor slok!

dopper insulated isoleerfles

De Dopper Insulated Glacier Grey 350 ml is zo hot, je pad wordt spontaan sneeuwvrij als je er deze winter mee naar je werk loopt. Deze fles is misschien kleiner dan zijn grote broer van 580ml, maar zijn daden zijn niet minder groots. Hij bestrijdt plastic-vervuiling en houdt jouw drankje zo heet of koud als jij het graag hebt. Ga jij het liefst op de fiets naar je werk, ook bij -15, of volg je een dagcursus bikramyogadocent? Met deze isoleerfles is dat geen probleem! In iedere situatie houdt de Dopper Insulated Glacier Grey je drankje 9 uur heet of 24 koud.

dopper isoleerfles roze

De Dopper Insulated 350 ml Steamy Pink is van hetzelfde formaat als een Dopper Original, maar ze heeft ook een grote zus van 580 ml. De roze reus is de ideale isoleerfles is voor een dagje strand, een weekendje in Milaan of een familie-picknick. Ben jij vaak onderweg? Het kleine zusje van 350 ml past in je (hand)tas en gaat graag mee op avontuur. Op koopjesjacht, een overvolle metro in of naar bikramyoga.

Posted in: Nieuws