Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00
Swipe to the left

Dopper Evergreen Limited Edition

Dopper Evergreen Limited Edition
1 mei 2019

Denk aan het milieu, bescherm onze zeeën: Geen verzendkosten vanaf 2 Dopper flessen

Deze limited edition groene Dopper past helemaal bij je. Je bent een reiziger die graag van de gebaande paden afwijkt, maar niet de weg kwijtraakt. Je struint graag door het bos en beklimt de hoogste bergen. Voor avonturiers zoals jij is het leven altijd groen. Je Dopper is je beste reismaatje voor al je wandelingen. Herbruikbaar, lichtgewicht en vriendelijk voor onze mooie blauw-groene planeet.

'Laat alleen voetafdrukken achter. En neem alleen herinneringen mee.' En als je er toch bent, neem dan gelijk wat afval mee. Laten we de aarde schoon houden voor alle avonturiers.

Drink kraanwater. Stop vervuiling door plastic. Lach naar vreemden.

dopper evergreen limited editon

Dopper Evergreen

Onze zeeën, bomen, bergen en neushoorns. Beschouwen we ze niet te vaak als vanzelfsprekend? Om onze planeet mooi te houden moeten we het vervuilingsprobleem door plastic aanpakken. Elk jaar verdwijnt er ongeveer 8 miljoen ton plastic afval in onze zeeën. Dat is net zoveel als 80.000 blauwe vinvissen. Ongelofelijk hè? Als je deze waterfles met kraanwater vult, help je onze zeeën schoon te houden. Bij elke slok. Één Dopper spaart elk jaar 40 plastic flessen uit die je maar één keer gebruikt. Elke fles telt dus. Wil je graag meehelpen, maar is donkergroen niet jouw kleur? Geen probleem. Kijk eens naar de mintgroene kleur van de Dopper green.

Duurzame donkergroene Dopper waterfles

Nog één klik en je bent een echte held. Voeg de Evergreen Dopper aan je winkelwagen toe en word onderdeel van de blauwe revolutie. Kraanwater drinken en je herbruikbare waterfles vullen maakt echt een verschil. Niet alleen omdat je dan geen andere plastic flessen meer nodig hebt, maar ook omdat deze aankoop de missie van Dopper ondersteunt: kristalhelder water in elke zee en uit elke kraan!

Posted in: Nieuws