Bezoekadres

Marktstraat 11 • 5401 GE Uden

Klantenservice

Bel dan direct naar 0413 - 26 26 84 of mail naar info@gloudemanskokenenkado.nl

  • Boven de 50 euro, gratis bezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • Ruime voorraad
0 artikelen
€ 0,00
Swipe to the right

Blog

NIEUW PIP STUDIO FLORAL SERVIES

20 juli 2017

VERNIEUWDE PIP STUDIO FLORAL LIJN

Dit is de vernieuwde Pip Studio Floral serie! Het servies is uitgebracht in dezelfde 3 kleuren als zijn voorganger, namelijk: roze, blauw en khaki. Het servies heeft er een aantal nieuwe items bijgekregen, zoals de XL Mok en de grotere cakeschaal. De vernieuwde serie is ook nog eens goed te matchen met het 'oude' Pip Floral dus mix en match het nieuwe en oude door elkaar!

pip studio floral nieuw zie hier het nieuwe Pip Floral servies

PIP STUDIO GLASWERK
Het glaswerk van Pip Studio is heel mooi, maar moet wel heel voorzichtig mee worden omgegaan! Zo kan het glas niet in de vaatwasmachine, niet in de magnetron en mag je er niet te hard op boenen. Let op met agressief afwasmiddel! Het witte bloemen design, laat heel snel los!

pip studio glas pip studio glas wit decor pip waterglas

PIP BESTEK
Pip Studio heeft naast een compleet vernieuwde lijn ook nog eens een bestek lijn uitgebracht! Het Floral bestek bestaat uit: lepel, vork mes, theelepel, gebaksvork en taartschep met taartmes. Het tafelcouvert is in een 18 delig setje verkrijgbaar. De setjes zijn in mooie geschenkdozen verpakt!

pip bestek khaki pip bestek blauw pip bestek roze

Blond Paradise Sneak Peek

11 juli 2017

Wij waren uitgenodigd voor de sneak peek van de nieuwe collectie van Blond Amsterdam. De nieuwe lijn heet Paradise. We hebben er natuurlijk een complete dag van gemaakt in het mooie Amsterdam. We waren s’morgens vroeg al lekker wezen ontbijten bij het Blond café waar het eten erg lekker was en de bediening erg vriendelijk was! op de albertcuyp mochten we een mooie bos bloemen samenstellen. Natuurlijk stonden we 10 minuten voor 11 aan de deur want we waren heel erg nieuwsgierig hoe het eruit zag. De winkel was echt als een Paradise aangekleed. Het was een warm en hartelijk ontvangst. De nieuwe lijn zag er heel erg mooi uit. En wat wij nog leuker vinden; er zijn nieuwe items aan toegevoegd, niet alleen een nieuw design maar ook nieuwe vormen. Dat maakt de lijn zo speciaal. We wachten met smart op de nieuwe lijn die in september gaat komen.

blond cafe blond paradise blond amsterdam welcome to paradise

blond paradise

blond paradise schaal blond amsterdam welcome to paradise

Demeyere KOOK EVENT

5 juli 2017

Maandag 26 juni zijn wij met ons team op uitnodiging van het merk Demeyere naar het inspiratiehuis BSH in Hoofddorp geweest voor een KOOK EVENT. Hier hebben wij niet alleen de nieuwste producten van Demeyere mogen zien, maar hebben wij ook een leuke kookworkshop gehad. De productinformatie kregen wij van Stefan Peeters (culinair adviseur van Demeyere) en de kookworkshop werd begeleid door TV kok Andy McDonald bekend van 24 Kitchen! Hierbij een klein fotoverslag van onze middag!

Gloudemans is Dopper Dokter!

15 juni 2017

Dopper heeft een aantal speciaalzaken uitgekozen om een extra service te bieden aan hun klanten. Wat is dan deze extra service op het gebied van Dopper flessen? Nou, wij zijn trots te mogen vertellen dat wij door Dopper zijn uitgekozen om Dopper Dokter te worden. Wat wil dit zeggen? Wij hebben een door Dopper samengestelde Dopper Repair Kit mogen ontvangen met beschrijving hoe een Dopper te maken.

dopper flessen

Niemand wil een Dopper die lekt! Is dus jouw Dopper gaan lekken? Breng hem naar ons en wij gaan ervoor zorgen dat je weer met een gerust gevoel de Dopper in je tas kan stoppen, zonder dat al je spullen nat worden. In het kader van duurzaamheid is dit natuurlijk een leuke actie van Dopper!

dopper

EME Gekleurd Bestek

1 juni 2017

Het gekleurde bestek van het merk EME

Wij vonden dat het tijd was om een kleurrijk bestek in ons assortiment te hebben! Wij zijn lang op zoek geweest en niet alleen binnen de Nederlandse markt. Uiteindelijk hebben wij op de beurs in Frankfurt een leverancier uit Italië gevonden die een kwalitatief hoogwaardig bestek kan maken met een mooi kunststof gekleurd heft.

Wij hebben 3 modellen uitgekozen waar wij premium dealer van zijn geworden en daarbij importeur voor de Nederlandse markt! Deze modellen zullen elke tafel in zomerse sferen brengen. Daarbij passen de modellen perfect bij het kleurrijke servies van Blond Amsterdam. Al een beetje benieuwd om over welke modellen het gaat en hoe deze eruit zien? (klik op de naam of afbeelding voor de volledige lijn)

Dit is het model Carré:

eme carre gekleurd bestek

Dit is het model Ballon:

eme ballon gekleurd bestek

Dit is het model Bateau:

eme bateau gekleurd bestek

Wij zijn begonnen met de volgende onderdelen:
tafelvork, tafellepel, tafelmes, slacouvert, taartschep, taartvork, koffie- minilepel en een botermesje.

Graag horen wij van jullie wat jullie van het bestek vinden? Dit mag in een reactie onder het Facebookbericht. Natuurlijk vinden wij het leuk als jullie het bericht willen delen.

Zalmfilet met asperges uit de oven

6 mei 2017

Dit gerecht staat voor 3 personen en heeft een bereidingstijd van meer dan een half uur.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Wrijf de zalm in met sinaasappelsap en laat de filet 5 minuten liggen.
  3. Schil de asperges met een dunschiller van het kopje naar het andere uiteinde.
    Snijd aan de onderkant een stukje van 2 cm af.
  4. Meng de sinaasappelrasp in een kom luchtig met de bosui, rode ui, dille, zeezout en peper.
  5. Schep 4 eetlepels sinaasappelsap met 2 eetlepels gesmolten boter op de bodem van een lage rechthoekige ovenschaal.
  6. Leg de zalmfilet in het midden in de schaal en verdeel het kruidenmengsel erover.
  7. Leg de asperges aan twee kanten naast de zalm en schenk de rest van de boter over de zalm en asperges.
  8. Dek de zalm en asperges af met een stuk bakpapier.
  9. Schuif de schaal in de oven en laat de zalm en asperges in 25 minuten gaar worden.
  10. Lekker met gekookte krieltjes in de schil.

De ingrediënten

  • 1 dik stuk zalmfilet van 600 gr.
  • 500 gr. witte asperges
  • 1 sinaasappel, sap en rasp
  • 1 bosuitje, in dunne ringetjes
  • 1 kleine rode ui, heel fijngesnipperd
  • 1 eetlepel verse dille, fijngeknipt
  • versgemalen zwarte peper
  • 2 theelepels grof zeezout
  • 50 g boter, gesmolten
Eet smakelijk!

Lente-asperges met aardbeien

4 mei 2017

De Bereiding

  1. Schil de asperges en snijd in stukjes.
  2. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes.
  3. Kook de asperges ongeveer 5 á 7 minuten in water met een beetje zout en suiker totdat ze gaar zijn maar niet te zacht.
  4. Giet af, laat uitlekken en afkoelen.
  5. Verdeel de aardbeien en asperges op een mooie schaal.
  6. Meng de azijn, honing, zout en peper in een kommetje en voeg onder voortdurend roeren de druivenpitolie toe.

De ingrediënten

  • 500 gr. aardbeien
  • 500 gr. witte asperges
  • verse kervel (handje vol)
  • 6 el druivenpitolie
  • 3 el sherryazijn
  • 1 el vloeibare honing
  • zout (naar eigen smaak)
  • peper (naar eigen smaak)
  • suiker (naar eigen smaak)
  • aspergepan van Demeyere

Mei verrassing

1 mei 2017

De mei asperge verrassing!

Bereiding

  1. Breng water aan de kook en zet de grillpan op het vuur.
  2. Halveer de tomaten en leg ze met de snijkant boven in de grillpan.
  3. Strooi er zout en peper over, druppel er wat olie op en grill deze tot ze een kleurtje beginnen te krijgen.
  4. Leg de plakjes pancetta ernaast, grill alles tot de pancetta knapperig is en neem de pan van het vuur.
  5. Leg de eieren en de asperges voorzichtig in het kokende water en kook alles net geen 8 minuten. De groene asperges kunnen korter worden gekookt dan de witte.
  6. Rooster het brood en verdeel dit over de borden.
  7. Neem de eieren en de asperges uit de pan. Verdeel wat boter over de asperges. Pel de eieren. Om het lekker te maken druppel dan wat tomatensap over de toast.
  8. Verdeel vervolgens de asperges over de 4 borden.
  9. Let de pancetta hier weer bovenop en daarop het ei.

Ingrediënten

  • 2 rijpe pomodoritomaten
  • zeezout
  • versgemalen zwarte peper
  • olijfolie
  • 8 plakjes pancetta of droog gerookte bacon
  • 4 grote eieren
  • 400 gr. asperges (groen of witte)
  • Casino brood wit, geroosterd

Aspergesmoothie

27 april 2017

Bereiding

  1. Snijd de asperges in stukjes van 3 cm. Kook de aspergestukjes in een bodem water met een schepje suiker in 10-12 min. gaar.
  2. Giet de asperges in een zeef en laat goed uitlekken en afkoelen.
  3. Doe de afgekoelde asperges met de plakjes banaan in een diepvriesdoos en vries in.
  4. Doe de bevroren asperges en de banaan in de blender of keukenmachine.
  5. Schenk er de yoghurt bij en pureer tot een dikke, gladde smoothie.
  6. Schenk de smoothie in 2 hoge glazen.
  7. Rijg de aardbeien aan een (tapas)spiesje en leg op de glazen.
  8. Steek een dik rietje in elke smoothie.

De ingrediënten

  • 200 gr. witte asperges, geschild
  • 1 banaan, in plakjes
  • 300 ml volle yoghurt
  • 1 tl vanillesuiker
  • 6 (kleine) Hollandse aardbeitjes
  • blender of keukenmachine