Blog

  1. Onderhoudstips voor bestek

    Onderhoudstips voor bestek Uw bestek is een van de gebruiksvoorwerpen die u dagelijks intensief gebruikt. Het is zelfs een van de dingen die u dagelijks als eerste gebruikt, namelijk bij de bereiding van uw ontbijt. Ook bij gezonde tussendoortjes, koffie, lunch, diner en snacks gebruikt u wederom het bestek. Zonder het te beseffen geniet u eigenlijk iedere dag weer van uw ... Lees verder...
  2. Messenslijper Donderdag 10 april

    Messenslijper Donderdag 10 april LEVER UW MESSEN UITERLIJK WOENSDAG 9 APRIL BIJ ONS IN OP VLUCHTOORD 8 Vindt u het ook vervelend om elke keer weer te gaan snijden met een bot mes? Maar vindt u het ook zonde om het mes weg te gooien? Dan heeft Gloudemans koken en kado een oplossing voor u! Donderdag 10 april staat er weer een professionele messenslijper in onze showroom! Deze ... Lees verder...
  3. Beursbezoek Ambiente - Frankfurt

    Beursbezoek Ambiente - Frankfurt Ook dit jaar hebben wij de Ambiente in Frankfurt bezocht. Deze beurs op gebied van koken en tafelen en kado is elk jaar een bron van inspiratie en energie! De hele wereld komt op de Ambiente bij elkaar en laat zich van zijn beste kant zien met nieuwe producten en innovaties op bestaande lijnen! Wij hebben rustig de tijd genomen om bij onze bekende ... Lees verder...
  4. Peugeot Zirlion Zoutmolen

    Peugeot Zirlion Zoutmolen Peugeot vernieuwd haar zoutmolens met een nieuw maalwerk: Peugeot Zirlion, gemaakt van Zirconium. Een materiaal met een bijzondere hardheid, gecombineerd met de R&D- expertise van Peugeot, dat ze in staat stelt om het meest efficiënte zoutmechanisme ter wereld aan te bieden. Het nieuwe maalwerk zorgt voor een zeer fijne maling, die alle ... Lees verder...
  5. Update nieuwbouw Gloudemans Koken en Kado

    Update nieuwbouw Gloudemans Koken en Kado Zoals u in een vorig blog heeft kunnen lezen wordt het terrein waar de winkel zit binnenkort herontwikkeld. De 37 appartementen boven onze winkel zijn inmiddels verkocht en de sloop van onze winkel waar wij meer dan 75 jaar jullie met veel liefde hebben geholpen aan de juiste keus met alles voor tafelen, koken en kado is begonnen. Tijdens de bouw ... Lees verder...
  6. Demeyere Silverline 7 Pannen

    Demeyere Silverline 7 Pannen Makkelijk bakken zonder antikleef? Het kan! De Demeyere Silverline 7 koekenpannen met NanoTouch technologie bieden ongeëvenaarde duurzaamheid en gebruiksgemak. Bak elke dag vol vertrouwen, met gemak en precisie - een leven lang. Dankzij de door Demeyere ontwikkelde geavanceerde NanoTouch-technologie is bakken in een roestvrijstalen pan ... Lees verder...
  7. Exclusief bij Gloudemans Koken en Kado; Le Creuset Thyme

    Exclusief bij Gloudemans Koken en Kado; Le Creuset Thyme Wij zijn super trots dat wij door Le Creuset gekozen zijn om als premium Le Creuset verkooppunt in Nederland de kleur Thyme exclusief aan te mogen bieden. In deze Limited Edition serie zitten gietijzeren pannen zoals verschillende maten braadpannen, een grillpan en een campagnard. Naast een collectie gietijzer is er ook een aardewerk ... Lees verder...
  8. Mosselen op zijn mediterraans

    Mosselen op zijn mediterraans Dit eenpersoonsgerecht heeft een bereidingstijd van 30 minuten. De Bereiding: Spoel de mosselen grondig, ontdoe van onzuiverheden op de schelp en verwijder de baarden. Verwijder de mosselen met een kapotte of open schelp. Twijfel je of een openstaande mossel nog goed is? Tik op de schelp, als ze niet langzaam dicht gaat maar open blijft staan, ... Lees verder...
  9. Gestoomde Mosselen

    Gestoomde Mosselen Dit eenpersoonsgerecht heeft een bereidingstijd van 25 minuten. Gebruik een kookpan met stoominzet. De Bereiding: Spoel de mosselen grondig, ontdoe van onzuiverheden op de schelp en verwijder de baarden. Verwijder de mosselen met een kapotte of open schelp. Twijfel je of een openstaande mossel nog goed is? Tik op de schelp, als ze niet langzaam... Lees verder...
  10. Thaise Mosselen

    Thaise Mosselen Dit eenpersoonsgerecht heeft een bereidingstijd van 25 minuten. De Bereiding: Snij de ui in halve ringen. Snij de selder en de paksoi in stukjes. Verwijder de zaadjes uit de chilipeper en snij fijn. Snij de gember en het citroengras in stukken (dit is enkel voor de smaak, snij deze dus niet te fijn zodat ze makkelijk te herkennen zijn). ... Lees verder...

Items 1-10 van 70

Pagina